Pin It

Widgets

5 TIPS YANG ANDA BOLEH LAKUKAN SEKARANG UNTUK MEMPUNYAI SPERM/AIRMANI YANG BANYAK DAN BERKUALITI

5 Tips Bagaimana Inginkan Sperm Yang Banyak Dan Berkualiti

Doktor mengatakan bahwa tidak semestinya sperm yang sedikit itu tidak berkualiti tetapi sebagai lelaki, kalau boleh ; kita mahukan yang terbaik dan yang terbanyak . Ini mungkin ego tetapi ia amat penting untuk lelaki yang normal terutamanya yang baru mahu melangkah kealam perkahwinan.

Persepsi lelaki :

· Air mani yang banyak menghasilkan kepuasan yang lebih kepada kedua dua pihak.

· Membuktikan bahwa alat kelamin yang sihat dan produktif .

· Menambahkan peluang untuk mendapat anak yang sihat.

Oleh itu untuk menolong kawan kawan kita untuk meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma dan airmani, berikut adalah tips untuk mencuba :

  1. Makan makanan yang sihat

Makan yang makanan yang tinggi protin dan kurangkan lemak . Cuba makan bawang yang banyak .

  1. Jangan memakai seluar dalam yang ketat.

Ini akan memanaskan testikel dan untuk produksi sperma yang berkualiti,ia perlu memiliki suhu yang sejuk disbanding badan yang lain.

  1. Jangan masturbasi atau melancap

Sperma masih dihasilkan walaupun selepas melancap atau masturbasi tetapi semakin banyak ejakulasi semakin kurang kepadatan air mani .Kita tidk mahu keluar hanya setitik air semasa dengan isteri disebabkan perbuatan masturbasi sebelumnya.

  1. Jangan minum arak .

Alkohol dapat mempengaruhi fungsi liver yang pada gilirannya menyebabkan peningkatan tingkat estrogen. Jumlah estrogen yang tinggi dalam tubuh akan mempengaruhi produksi sperma.

  1. Jangan hisap rokok

Merokok mempengaruhi jumlah sperma. Penelitian menujukkan perokok memiliki jumlah sperma lebih kecil berbanding dengan lelaki yang tidak merokok. …so guys, berhenti hisap rokok kalau nak macho ok. Lagi pun nafas berbau dan macam mana nak make out ….

1 comments:

  1. bisa selesaikan masalah ku? aku seorang suami yang agak kuat kemahuan sexsualnya.jika bisa,aku mahu tiap2 malam melayari bahtera dengan istri ku. tapi..kerna masalah pancutan air mani ku yg lambat.. hingga membuatkan isteri ku trpksa klimaks hingga 7,8 kali,baru aku berdaya memancutkan mani ku.. isteri ku jika boleh, dia mahu aku juga turut mencapai klimaks setelah dia klimaks kali ke2 atau ke 3,tapi... aku tiada daya mahu memenuhi permintaan nya.Jika aku dapat menemui wanita yang bisa bertahan dengan ku dan turut dapat mencapai klimaks sehingga 7,8 kali bersama2 serentak dgn ku.. waduh! pasti kenikmatan tdk terhingga di rasai kan..aku pun ngak tahu, biasanya kebanyakan wanita mencapai tahap kepuasan nya berapa kali klimaks agaknya ya...

    ReplyDelete