Pin It

Widgets

Seks oral:Cara Bersetubuh

Salah satu cara bersetubuh adalah teknik Fellatio bermakna seorang lelaki atau wanita meletakkan mulutnya ke dalam kelenjar zakar dan mengulumnya dengan lidah, juga meraba tangan mereka pada keseluruhan zakar lelaki itu. Hisapan biasanya dilakukan untuk menambah tekanan dan rabaan dilakukan pada zakar. Sementara kelakuan fellatio dilanjutkan, penerima boleh menyumbang air pra-ejakulasi pada air liur pemberi, memberikan hasil zakar lebih licin dan menambah pengalaman perasaan erotik. Air ini dibuatkan oleh kelenjar Cowper dan bukannya air mani, walaupun ia mengandungi kesan sperma.Sila lihat gambar bogel 1.

Terpulang kepada penyumbang, stimulasi ini boleh menghasilkan sebarang puncak syahwat dan ejakulasi air mani. Kalau air mani dimasukkan ke dalam mulut, ia terpulang sama ada ditelan atau tidak ditelan (slanganya, ludah atau telan).

Sementara kegunaan mulut untuk berstimulasikan zakar, adalah pusat cirinya fellatio, sering teman asmara berstimulasi serentak batang zakar dengan tangannya untuk memberikan lelaki itu perasaan zakar telah dikelilingi. Sesetengah wibawa (seperti Franklin, The Ultimate Kiss, bercadangkan ini sebagai cara paling memuaskan dengan memberi seks oral pada seorang lelaki. Satu lagi teknik berkesan adalah dengan memasukkan dan mengeluarkan kepala zakar dari mulut dengan sangat laju (tanpa menurun ke pangkal batang).Sila lihat gambar bogel 2.

Ada sesetengah menganggapkan cara bersetubuh ini atau seks oral sebagai kebesaran ego, mempercayai bahawa tindakan demikian adalah sejenis penguasaan ke atas teman asmaranya.Terdapat banyak lagi cara bersetubuh dan banyak gambar bogel di banner sebelah.

Cara bersetubuh ini tidak sahaja dilakukan pada satu orang, malah sesama sendiri, terutamanya kalau dua atau lebih orang yang melakukan perhubungan seks lelaki. Istilah ini dikenali sebagai Posisi Seks 69. Posisi ini dikenali dengan golongan lelaki homoseksual kerana sangat memuaskan hati semua di antara mereka yang berasmara.
Berikut merupakan salah satu cara bersetubuh...Gambar Bogel 2
Posisi Seks 69

Cunnilingus

Cunnilingus adalah kelakuan menggunakan mulut dan lidah untuk merangsang kemaluan perempuan, terutamanya kelentit. Istilahnya berasal dari alternatif perkataan Latin untuk faraj (cunnus) dan dari perkataan Latin untuk lidah (lingua). Hanya satu pertiga dari puncak syahwat mudah dilakukan sewaktu berasmara. Pelancapan dan cunnilingus adalah cara alternatif untuk wanita mencapai syahwat dengan teman asmara.

Kelentit adalah bahagian sensitif pada hampir semua wanita, tetapi boleh jadi sensitif untuk rangsangan selanjutnya pada waktu tertentu, terutamanya pada langkah awal dan bagus dimulakan dengan lembut dan kurang tumpukan pada bibir kemaluan dan kawasan kelamin itu sendiri.

Cunnilingus mudah digandingkan dengan mainan jari atau permainan seks ke dalam faraj, yang membenarkan rangsangan serentak titik G, atau ke dalam anus, yang mana sahaja banyak wanita mendapati menghasilkan sensasi yang tergigih. Banyak aktiviti-aktiviti dapat menemani cunnilingus untuk menambah keseronokan keseluruhan, sudah tentu, dihadkan hanya oleh kebolehan kesukaan lebih, fizikal, anatomi dan berbagai tugas.

Pada budaya lesbian sebuah istilah slanga umum digunakan ialah "memberi lidah" atau "perkhidmatan lidah" (bahasa Inggeris: "giving lip", "lip service", atau "tipping the velvet").

Risiko Cara Bersetubuh Ini.
Penyakit kelamin yang menjangkiti mulut pengamal seks oral. Gambar dari Photobucket.

Melakukan seks oral tidak terlepas daripada bahaya jangkitan penyakit kelamin. Penyakit kelamin seperti herpes mampu menjangkiti mulut pengamal seks oral dan menyebabkan kudis yang sukar sembuh.Jika anda menjadi LELAKI sejati dan lambat pancut boleh dapatkan produk paling POWER disini


1 comments:

 1. TONTON PELBAGAI SIARAN TV ONLINE DAN DENGARKAN PELBAGAI SIARAN RADIO ONLINE DARI DALAM DAN LUAR NEGARA SECARA PERCUMA
  VECASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
  Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,HINDI MOVIE ,AXN LIVE ,STAR MOVIE LIVE ,MAX CHANNEL LIVE LIVE INTERNATIONAL RADIO AND TV BROADCASTER
  MALAYSIA TV ONLINE , UNTUK MENONTON sini lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html
  MALAYSIA RADIO ONLINE terdapat lebih 180 buah stesen radio online malaysia lawati >  http://vecasts.blogspot.com/2011/11/listen-malaysia-radio-online-live-radio.html watch live ,rtm1 ,rtm2 ,tv3 ,ntv7 ,8tv ,tv ,pas tv ,mobtv ,1hujau tv ,1 malaysia tv ,tv selangor and more tv

  ReplyDelete