Pin It

Widgets

Teknik Ciuman Yg Lebih Berkesan..

Sebenarnya dlm permainan cinta,terdpt beberapa teknik dan bentuk ciuman serta sensasi nikmat yg timbul daripadanya.Ciuman merupakan bahasa cinta yg klasik, ia mampu mengekpresikan pelbagai bentuk rasa cinta dan syg seseorang terhadap pasangannya.Dgn ciuman permainan cinta menimbulkan sensasi yg luar biasa. Hal ini krana dlm mulut terletak berjuta-juta sel saraf pengerak nafsu seks dan ia sangat peka.

Ciuman mampu membentuk permainan cinta yg menghairahkan dan situasi ini membuatkan perasaan bersaatu antara satuu sama lain.Berikut dinyatakan beberapa teknik berciuman yg dikembangkan secara turun temurun sebagai sebuah tradisi bercinta manusia.


http://www.sourcetext.com/images/art/kiss.JPG


1. CIUMAN PEMBUKA
Ciuman ini dilakukan dlm keadaan tenang dan lebih kpd acara memanaskan badan dlm aktiviti hubungan jenis. Walau ia dlm keadaan santai, jenis ciuman ini mampu memberikan perasaan mesra diantara pasangan. Ciuman ini dilakukan dgn mulut masih tertutup dan dilakukan dgn penuh kelembutan.Utk menambah sensual, ia boleh dilakukan dgn mata terpejam. Ciuman tidak semata-mata mengenai bibir sahaja tetapi bleh juga dilanjutkan dipipi, kening, leher, rambut dan juga tangan.

2. CIUMAN KERING
Peringkat seterusnya setelah ciuman pembuka. Tekniknya adalah dgn membuka mulut saat berciuman, hembuskan sedikit angin melalui mulut dgn perasaan lembut dan mesra.Tahanlah sebentar utk menikmati getarannya. Setelah itu angkat perlahan-lahan dan lakukan gerakan tersebut berulang-ulang.


3. CIUMAN BASAH
Ciuman ini dilakukan dgn mulut terbuka kemudian dibasahi dgn lidah dlm gerakan memutar sehingga bibir kelihatan basah dan merekah oleh jilatan Setelah bibir basah ciumkan bahagian-bahagian tubuh pasangan anda.

4. CIUMAN KULUM
Perasaannya sangat nikmat dan mampu menaikkan berahi dgan cepat iaitu dgn mencium bibir kemudian lidah digerak-gerakkan seperti mengulum gula-gula.