Pin It

Widgets

5 rahsia Wanita yang perlu anda ketahui


5 rahsia Wanita yang perlu anda tahu

Rahsia pertama : Minda adalah organ seks terbesar wanita
Jika anda mahu merangsang isteri anda, anda mulakan dengan merangsang  emosi dia. Isteri anda berkawhin dengan anda bukanlah kerana dia  terpikat anda secara fizikal tetapi dia terpikat pada anda secara emosi.  Jika anda berjaya merangsang emosinya untuk lebih mencintai anda, dia  akan akan lebih terangsang apabila melakukan hubungan seks.


Rahsia kedua : Seluruh tubuhnya boleh di rangsang
Bagi wanita, seluruh tubuh mereka adalah organ seks iaitu mereka  boleh terangsang jika anda menyentuh mana – mana bahagian badan mereka  ketika anda sedang melakukan hubungan seks. Namun, bagi setiap wanita  pasti ada bahagian yang boleh memberi rangsangan tambahan apabila di  sentuh. Jika anda ingin tahu, anda carilah.

Tips dan rahsia seks isteri
Rahsia ketiga : Wanita sangat sukakan foreplay
Bagi wanita tiada beza hubungan persetubuhan dan foreplay.  Mereka  tidak kisah asalkan mereka datang inzal ketika harunginya. Oleh itu,  suami perlu pastikan si isteri mendapat puncak klimaks terlebih dahulu  walau apa cara pun atau langkah yang sepatutnya.

Rahsia keempat : Wanita lebih suka anda menewaskan mereka  dengan rabaan dan sentuhan yang penuh dengan kasih sayang dari zakar  anda semata – mata
Hubungan seks melibatkan keseluruhan aktiviti emosi dan fizikal.  Isteri anda lebih suka jika anda tewaskan mereka melalui hubungan yang  penuh dengan kasih sayang. Ramai suami silap menafsirkan kemahuan  isteri. Seks bukanlah segalanya dan suami perlulah memahami situasi ini.  Letakkan seks pada tempat kedua, dahulukan dengan penuh emosi dan kasih  sayang.

Rahsia kelima :  Wanita suka jika anda mengawal hubungan kelamin
Wanita sangat suka jika anda beraksi dengan agresif ketika mengadakan  hubungan seks. Walaupun mereka suka anda jadi ketua, mereka juga  mahukan anda menerima respon yang mereka beri ketika hubungan seks  berlangsung. Saling berbalas tindakan adalah perlu bagi penerimaan  kedua-dua pihak.